Mama Weekend Retraite

 

mama retraite rust weekend moeder moe ontspanning rust balans zelfvertrouwen mamacoach

 

Vanaf het allereerste moment dat ik met mamacoaching begon, was er iets dat ik altijd al wilde doen: een Retraite speciaal voor moeders organiseren. Een weekend dat helemaal draait om jou als mama, waarin je even alle zorgen los mag laten en volledig kan focussen op jezelf, zowel mentaal als fysiek.

 

Stel je voor: een knusse kamer in een prachtig hotel, waar je je meteen thuis voelt. Alle maaltijden zijn inclusief, dus geen gedoe met boodschappen of koken. Het draait om ontspanning. De individuele- en groepscoachingssessies zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen en inzicht te bieden. Daarnaast staat er ook een ontspanningsmassage op het programma – pure rust voor lichaam en geest.

 

Dit klinkt als een vol programma, maar wees gerust; er blijft genoeg vrije tijd over! Tijd die helemaal van jou is. Of je nu even alleen wilt zijn met een goed boek, wilt wandelen in de natuur, naar de sauna gaat of gewoon even niks doet – het is aan jou. Geen verplichtingen, gewoon puur genieten op je eigen manier.

 

Ik begrijp als geen ander dat het moederschap soms een uitdaging kan zijn, en daarom organiseer ik dit weekend ook zo graag. Een moment om op te laden, nieuwe tools te verzamelen en met hernieuwde energie naar huis te gaan. Want jij verdient dit. Elk moment van ontspanning, inzicht en zelfzorg is een investering in jezelf én in je gezin. Dus, lieve mama's, gun jezelf een onvergetelijke ervaring, waarin emoties, ontspanning en groei samenkomen. Je bent het waard!