Expert in het creëren van een balans, waardoor jij tijd neemt voor jezelf, meer energie krijgt, rust voelt en vol zelfvertrouwen komt te zitten.

Over mij

 

Ik ben Marloes Krüter, mamacoach, psycholoog en moeder. Ik begrijp de emotionele achtbaan van het moederschap, want ik heb er middenin gestaan - vastberaden, maar mentaal uitgeput. Er was een tijd dat mijn dagen alleen maar bestonden uit luiers, voedingen en slaapgebrek. Ik gaf alles voor mijn dochtertje, maar verloor onbewust ook een stukje van mezelf. De dagen en nachten vloeiden in elkaar over en ik begon te vergeten wie ik was, afgezien van mijn rol als moeder. Ik voelde me gestrest, onzeker en soms zelfs eenzaam.

 

Psycholoog mamacoach mentale gezondheid moederschap vermoeid onzeker stress mama

Dit gevoel van overweldiging en (mentale) uitputting raakte me als een mokerslag. Het was tijd om in te grijpen, niet alleen voor mijn eigen gezondheid, maar ook voor mijn gezin. Uit die donkere periode kwam mijn missie voort: andere moeders ondersteunen die dezelfde strijd doormaken.

 

Ik herinner me namelijk nog levendig die dagen en nachten waarop ik verlangde naar iemand die echt begreep hoe het voelt om te balanceren op de smalle lijn tussen liefde voor je kinderen en liefde voor jezelf. En daarom ben ik er nu voor jou; als mamacoach die andere moeders helpt om een ontspannen moederschap te creëren, om zichzelf niet langer weg te cijferen, maar om ruimte te maken voor hun eigen behoeften, wensen en dromen. Want ik geloof dat elke moeder het verdient om haar eigen identiteit te behouden in de chaos van het ouderschap.

 

Scholing

 

Psycholoog mamacoach mentale gezondheid moederschap vermoeid onzeker stress mama

Ik heb twee universitaire masters in de psychologie afgerond en heb 8 jaar werkervaring opgedaan in verschillende takken van de geestelijke gezondheidszorg. Om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden heb ik in 2022 een geaccrediteerde opleiding tot coach gevolgd. Ook ben ik aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Ben je benieuwd wat ik door deze ervaring voor jou kan betekenen? Klik dan op Wat bied ik? om hier meer over te lezen!