Expert in het creëren van een balans, waardoor jij tijd neemt voor jezelf, meer energie krijgt, rust voelt en vol zelfvertrouwen komt te zitten.

Werkwijze

 

Ik begrijp het gevoel dat de drukte van het leven je begint in te halen, dat je jezelf soms verliest in de wirwar van verantwoordelijkheden. Maar ik wil dat je weet dat er een manier is om jezelf weer goed te voelen; om die balans te creëren, die rust te vinden, dat zelfvertrouwen te voelen en die energie te krijgen. Maar voordat we ergens aan beginnen, wil ik jou leren kennen. Ik wil weten wat jou beweegt, waar je mee worstelt en wat je nodig hebt. Daarom starten we met een gratis online gesprek, waarin we samen jouw vragen kunnen bespreken.

 

Ik geloof in een aanpak die past bij jouw unieke situatie. Daarom werk ik vanuit de gedachte: zo kort als het kan, maar zo lang als nodig is. Samen bepalen we wat het beste bij jou past, losse sessies of een traject. Ik heb twee traject opties: het Ontspannen Mama traject en het Ontspannen Mama+ traject. Bij beide trajecten kun je kiezen voor de optie Online (via videobellen) of de optie Vrij (face to face of een combinatie van online en face to face).

 

Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde benaderingen zoals positieve psychologie, ACT, CGT, mindfulness en meer, maar wat ik bied, gaat verder dan alleen methoden en technieken. Wat deze aanpak zo succesvol maakt, is dat het om jou draait, om jouw verhaal en om wie jij bent als individu. Elke sessie is afgestemd op jouw behoeften, jouw doelen en jouw groei.

 

Ik heb al veel andere moeders kunnen helpen met mijn coaching door ze te laten zien dat er een weg is naar ontspannen moederschap. Dus als jij op zoek bent naar coaching die niet alleen effectief is, maar ook echt op jou is afgestemd, dan ben ik de (mama)coach voor jou.

 

Trajecten

 

Het Ontspannen Mama traject.

Een 1-op-1 traject, speciaal ontwikkeld voor moeders die stress ervaren, (mentaal) uitgeput zijn, weinig tijd maken voor zichzelf of zich onzeker voelen. Dit traject bestaat uit 5 sessies van +/- 60 minuten en richt zich op jouw identiteit, waarden, behoeftes en geluk en hoe deze samen te laten gaan met het moederschap. 

 

Het Ontspannen Mama+ traject

Niet elke situatie is hetzelfde en soms kan dat ook betekenen dat er net wat meer speelt. Denk aan slecht slapende kinderen, strubbelingen in de partnerrelatie, overweldigende vermoeidheid of mentale klachten die invloed hebben op jouw moederrol. Hiervoor is het Ontspannen Mama+ traject ontwikkeld. Een traject waar je alles krijgt wat je ook krijgt in het Ontspannen Mama traject met daarbij extra aandacht, tijd en praktische oefeningen voor het leren omgaan met jouw persoonlijke situatie. Dit traject bestaat daarom uit 8 sessies van +/- 60 minuten.

 

Investering

 

Trajecten Investering* incl. BTW particulieren Investering incl. BTW zakelijk**
Ontspannen Mama Online 479,- 629,-
Ontspannen Mama Vrij 549,- 699,-
Ontspannen Mama+ Online 749,- 975,-
Ontspannen Mama+ Vrij 879,- 1099,-

 

* Betaling in termijnen is mogelijk

** Wanneer je traject vergoed worden door je werkgever, bijvoorbeeld vanuit je ontwikkelings- of opleidingsbudget, geldt het zakelijk tarief.

 

Resultaat

 

Na afronding van een coachingstraject bij mij ben je bewuster van jezelf en je behoeftes en maak je weer ruimte voor jezelf en jouw (mentale) gezondheid waardoor je beter in je vel zit. Je hebt geleerd hoe jij meer rust creëert, meer energie krijgt en je zit vol met zelfvertrouwen waardoor jij weer grip hebt. En dat geeft jou vrijheid, geluk en ontspanning. Mínder moeten en méér willen, kunnen en mogen. Weg met de onnodige stress, maar meer tijd voor jezelf en meer genieten van alles wat je doet. Dat wil jij toch ook?