Balans, Rust en Zelfvertrouwen

 

In je gezin, je werk en jezelf, niet door jezelf op te offeren, maar juist door ruimte te maken voor jezelf.

 

 

✓ Maatwerk voor moeders

 

✓ Deskundigheid en ervaring

 

✓ Geen wachttijden


Ik bied 3 verschillende 1-op-1 trajecten; het Mom in Control traject, het Mom in Control Premium traject en het Custom Made Mom traject. 

 

  • Mom in Control: In dit traject van 5 sessies word je bewust van je behoeften en doelen, krijg je grip op je energieniveaus, leer je effectiever met tijd om te gaan, leer je ruimte te maken voor zelfzorg en ontwikkel je een positief zelfbeeld, waardoor jij weer de regie over je leven terugkrijgt.

 

  • Mom in Control Premium: Niet elke situatie is hetzelfde en soms kan dat ook betekenen dat er net wat meer speelt. Denk aan slecht slapende kinderen, belemmerende gedachten, strubbelingen in de partnerrelatie, overweldigende vermoeidheid of mentale klachten die invloed hebben op jouw moederrol. Hiervoor is het Premium traject ontwikkeld dat bestaat uit 8 sessies. In dit traject krijg je alles uit het Mom in Control traject met daarbij extra aandacht, tijd en praktische oefeningen voor het leren omgaan met jouw persoonlijke situatie.

 

  • Custom Made Mom: Het Mom in Control (Premium) traject heeft al meer dan 50 moeders met succes geholpen, maar ik weet ook dat het niet elke hulpvraag kan beantwoorden. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om je eigen traject samen te stellen. Hierdoor krijg je een gepersonaliseerd coachingstraject dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en uitdagingen 

 


"Mijn dochtertje was 6 maanden toen ik op de site van Marloes terecht kwam. Ik probeerde alles goed te doen voor haar, maar zelf had ik nergens meer energie voor. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me meteen op mijn gemak bij Marloes. Marloes kan goed luisteren en stelt de vragen op het goede moment, waardoor je na elk gesprek voelt dat je vooruit gaat. Ik ben nu veel bewuster van mezelf en met alle praktische tools voelt het ook echt alsof ik grip heb. Ik heb veel meer rust, kan meer genieten en heb ook weer tijd voor mezelf en mijn partner. Dankjewel Marloes!"

Anne, 31


* Voor ondernemers en werkgevers is dit exclusief BTW, voor particulieren inclusief BTW. 

 


"Ik kwam bij Marloes nadat ik uitviel op werk. Ik heb 2 zoons, een drukke baan en wilde ook nog tijd hebben voor mijn vriendinnen en man, maar dat ging ten koste van mezelf. Ik voelde me moe en was niet gelukkig. Met Marloes heb ik gewerkt aan mezelf en dat voelt goed! Ze wist de vinger op de zere plek te leggen zonder dat dit vervelend was. Ik zit beter in mijn vel en kan veel meer genieten van wat ik doe. Ik ben hartstikke tevreden over dit traject, het resultaat en Marloes als coach!"

Petra, 42


De 5 stappen van het Mom in Control (Premium) traject

 

Controle moederschap rust mama balans moeder zelfvertrouwen coach

Stap 1. Bewust worden van JOUW wensen, doelen en behoeftes

Het is makkelijk om je eigen behoeftes, wensen en doelen uit het oog te verliezen wanneer je op gaat in de dagelijkse verplichtingen en verantwoordelijkheden. Helaas verlies jij hierdoor ook je eigen richting. In deze eerste stap beginnen we daarom ook met helder maken wat jij echt wilt. We creëren een duidelijk overzicht als handvat waardoor je gaat handelen naar wat jij belangrijk vindt. Hierdoor heb je meer grip op de manier waarop je jouw energie besteed waardoor je meer rust voelt en meer energie krijgt.

 

Stap 2. Energie tanken

Hoe jij in je vel zit heeft veel invloed op wat je aankan en hoe je reageert op situaties. Maar weet jij van jezelf wanneer je er goed, minder of niet goed bij zit? In deze stap gaan wij dan ook  duidelijk jouw verschillende energieniveaus, de signalen en je energieboosters in kaart brengen. Hierdoor krijg jij meer grip op wat je op welk moment aankan, waardoor je niet meer over jouw grenzen heen gaat. Je hoeft dan ook niet meer constant ‘aan’ te staan, maar kan makkelijker ontspannen en loslaten waardoor je energie overhoudt.

 

Stap 3. Tijd herindelen

Hoe kan het dat iedereen 24 uur tijd in een dag heeft, maar de één altijd genoeg tijd lijkt te hebben terwijl de ander juist het gevoel heeft tijd tekort te komen? Daarom gaan wij in deze stap aan de slag met grip krijgen op je tijd, waardoor je ook het gevoel krijgt tijd genoeg te hebben in plaats van tijd tekort te komen. Door eens goed te kijken naar jouw dag en je (soms oneindige!) lijst met dingen die moeten kunnen we zien waar jouw energie weglekt, maar ook waar tijd ligt die je kunt besteden aan jezelf en andere leuke dingen. Doordat je (meer) tijd gaat besteden aan dingen waar je blij van wordt, krijg je meer energie en voel je je meer voldaan aan het einde van je dag.

 

Stap 4. Ruimte maken voor jou

Tijd vrij maken voor jezelf is een hele belangrijke stap om beter voor jezelf te gaan zorgen, maar er is meer nodig. Goed voor jezelf zorgen is ook veranderen hoe jij naar jezelf kijkt, hoe jij over jezelf denkt en hoe jij over jezelf praat. Want juist wanneer je minder lekker in je vel zit wordt het moeilijker om lief te zijn voor jezelf. In deze stap gaan we daarom aan de slag met het herkennen, maar ook het respecteren en communiceren van je eigen grenzen. Je leert zien wat je echt waard bent en hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen. Dit zorgt voor zelfvertrouwen, balans en rust.

 

Stap 5. Balans houden

Misschien wel de belangrijkste stap, want dit maakt het verschil tussen korte termijn verbetering en een langdurige verandering. We maken een persoonlijke handleiding boordevol praktische handvatten waardoor je precies weet wat je wanneer moet doen om jouw nieuwe balans vast te houden, ook wanneer het even minder gaat. Je weet wat je belangrijk vindt, kent je eigen energieniveaus, maakt ruimte voor jezelf en weet hoe jij je dagen zo moet indelen dat jij in balans blijft. Hierdoor voel jij dat jij iedere dag grip hebt op jezelf, je energie en je tijd. Jij hebt de regie weer terug.

 


Maatwerk voor moeders

Mijn aanpak is afgestemd op de unieke uitdagingen van moeders in deze generatie. Geen standaardprotocollen, maar een persoonlijk traject waar jouw behoeften centraal staan. Daarnaast heb ik een uniek werkboek ontwikkeld zodat je naast onze gesprekken op jouw eigen tempo aan je persoonlijke groei kunt werken. Geen loze praatjes, maar concrete actie.

 

Deskundigheid en ervaring

Als NOBCO-gecertificeerde coach en universitair gediplomeerd psycholoog heb ik met succes honderden mensen begeleid naar een leven dat écht bij hen past, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Te midden van de overvloed aan zelfbenoemde coaches onderscheid ik me door mijn professionele achtergrond en diepgaande ervaring.

 

Geen wachttijden

Het is frustrerend om, nadat je hebt besloten echt iets in je leven te veranderen, maanden te moeten wachten op passende begeleiding. Bij Krüter Coaching hoef je niet maandenlang te wachten; vaak kun je al binnen twee weken je eerste gesprek inplannen. En is Utrecht te ver? Geen probleem, dan we voeren we onze gesprekken digitaal. Alles is mogelijk.


Is het Mom in Control (Premium) traject wel iets voor mij?

Dit traject is voor jou als je voelt dat je het moederschap graag anders wil, maar wanneer het je niet lukt om dat ook daadwerkelijk te doén. Je wil veel meer genieten van deze bijzondere en waardevolle tijd nu je kids nog klein zijn, maar voelt je nog vaak gespannen, onrustig en gejaagd. En je hebt behoefte aan rust, balans, tijd voor jezelf en zelfvertrouwen. Want dat geeft grip; op je dag, op je jezelf en op je leven.

En misschien wel de belangrijkse reden van allemaal, je mag gaan investeren in JEZELF!

Ik weet niet of ik er tijd voor heb..

Wanneer heb jij voor het laatst echt tijd en ruimte voor jezelf gemaakt? Om even te ontspannen, om voor jezelf te zorgen of om op te laden? 

De vraag is hoe belangrijk jij het écht vindt dat de situatie veranderd of vind je het niet erg als het blijft zoals het is? De situatie verandert helaas niet wanneer jij jezelf op de laatste plek zet en daarnaast; als je nu niet voor jezelf kiest, wanneer dan wel?

Ik weet niet of ik het financieel durf..

Dat begrijp ik, investeren in jezelf is altijd spannend en dit is ook geen klein bedrag. Ik kan niet in je portemonnee kijken, maar ik wil je alleen op je hart drukken dat je het waard bent om in te investeren. Jij en jouw welzijn zijn belangrijk!

Waarom zou ik het Mom in Control (Premium) traject kiezen en niet een ander traject?

Dit traject is ideaal voor jou omdat het je op verschillende vlakken vooruit gaat helpen; je wordt bewust van je eigen behoeften en doelen, je krijgt grip op je energieniveaus, je leert effectiever met tijd om te gaan, je leert ruimte te maken voor zelfzorg en je ontwikkeld een positief zelfbeeld, waardoor jij weer de regie over je leven terugkrijgt. En dat bereik je niet door er alleen over te praten. Doordat alle informatie meteen wordt vertaald in praktische oefeningen krijg jij de handvatten die je nodig hebt. De handvatten die er voor zorgen dat je niet alleen op korte termijn verbetert, maar ook op lange termijn die veranderingen vast kunt houden. 

 

En daar ligt ook het verschil met andere coaches; ik heb meer dan 10 jaar werkervaring als gediplomeerd psycholoog en mama coach, waardoor ik dus al behoorlijk wat clienten/coachees gezien. Waar andere coaches misschien mooie resultaten belóven, heb ik de jarenlange kennis en ervaring om jou ook daadwerkelijk die resultaten te laten behalen.

 

Kortom, als jij streeft naar blijvende rust, zelfvertrouwen en balans; dan is dit hét traject voor jou.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, absoluut. Je kunt het Mom in Control traject in 3 termijnen betalen en het Mom in Control Premium traject in 4 termijnen betalen.