Gratis Werkboek - Mom in Control Stap 1 & 2

 

Ik begrijp dat het leven soms als een wervelwind van verantwoordelijkheden kan voelen, en het is makkelijk om jezelf daarbij te verliezen. Maar onthoud, dat verlies is niet permanent. Met dit werkboek ga je dieper graven, ontdekken wat jou energie geeft en werken aan het herstellen van de controle over je tijd en ruimte.

 

Jij bent niet alleen een fantastische moeder, maar ook een individu met eigen dromen en doelen. Het Mom in Control Werkboek is er om je te helpen die doelen te definiëren en stappen te zetten om ze te bereiken, zonder de balans te verliezen.

 

Dit werkboek leidt je door stappen van bewustwording, energiebeheer, tijdindeling, zelfzorg en balansbehoud. Het staat boordevol met inzichten en praktische toepassingen. Dit is jouw persoonlijke handboek, boordevol concrete informatie, richtlijnen en strategieën die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Ben je klaar voor de volgende fase van je leven? Vraag hier alvast Stap 1 & 2 aan!

 

Gratis e-book - Grip op je Vermoeidheid

 

Moederschap is echt een fantastische reis, maar laten we eerlijk zijn, het kan soms ook behoorlijk pittig zijn. Met die eindeloze to-do lijstjes, jongleren tussen werk, je sociale leven, je eigen behoeftes en je gezin, en die gebroken nachten die af en toe hun tol eisen. Daarom deel ik graag iets waardevols met jou: '9 Tips om beter om te gaan met vermoeidheid. Een realistische gids voor moeders'.

 

Deze handleiding is gebaseerd op mijn eigen ervaringen als moeder in combinatie met adviezen en inzichten van experts en van andere moeders die vergelijkbare uitdagingen hebben doorstaan. Ik begrijp dat je behoefte hebt aan haalbare oplossingen, dus deze tips zijn zo praktisch en toepasbaar mogelijk, zelfs als je dagen propvol zitten. Elke tip biedt een frisse kijk en een haalbare stap die je kunt zetten om beter met vermoeidheid om te gaan.

 

Neem de tijd om deze tips te bekijken en geef jezelf de ruimte en de tijd om ze toe te passen in je dagelijks leven. Doe je mee?