Veelgestelde Vragen

 

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over de retraite. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan vooral contact met mij op!

 

Is de retraite voor alle moeders?

Deze retraite is open voor alle moeders, inclusief biologische moeders, stiefmoeders, pleegmoeders en verzorgers. Iedereen die behoefte heeft aan zelfzorg en persoonlijke groei is van harte welkom.

Is er een specifieke leeftijdsgroep voor deze retraite?

Nee, er is geen specifieke leeftijdsgroep vereist. Deze retraite is open voor moeders van alle leeftijden, zolang je behoefte hebt aan ontspanning, zelfzorg en persoonlijke groei.

Zijn er specifieke vereisten voor wat betreft de kleding tijdens de retraite?

Er zijn geen specifieke vereisten voor kleding, maar comfortabele kleding wordt aanbevolen. Het kan handig zijn om ook wandelschoenen mee te nemen als je van plan bent om te wandelen in de natuur tijdens de vrije tijd.

Wordt er rekening gehouden met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

Ja, we kunnen rekening houden met voedselallergieën en dieetbeperkingen, behalve een glutenallergie. Zorg ervoor dat je deze informatie verstrekt wanneer je je plek reserveert, zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden.

Wat gebeurt er als ik na mijn reservering onverwacht niet kan deelnemen?

We begrijpen dat onverwachte situaties kunnen ontstaan. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je niet kunt deelnemen.

 

Ons advies is sowieso om ervoor te zorgen dat je een annuleringsverzekering hebt. Belangrijk is wel dat je deze verzekering binnen 7 dagen na je boeking afsluit, mocht je geen doorlopende annuleringsverzekering hebben. Dit kan bijvoorbeeld bij Independer of bij de ANWB.

Wordt er kinderopvang of zorg voor mijn kinderen aangeboden tijdens de retraite?

Tijdens deze retraite wordt de focus gelegd op jouw welzijn. Er wordt geen kinderopvang of zorg voor kinderen aangeboden. We raden aan om vooraf passende regelingen voor de zorg voor je kinderen te treffen.

Kan ik een vriendin of familielid meenemen om de retraite samen bij te wonen?

De retraite is bedoeld voor individuele moeders die behoefte hebben aan zelfzorg en persoonlijke groei. Hoewel we begrijpen dat je de ervaring wilt delen, is de retraite ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor individuele deelnemers. Als je ander moeder kent die geïnteresseerd is, kunnen ze zich afzonderlijk inschrijven.

Is de locatie van de retraite toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, de locatie van de retraite is toegankelijk voor mindervaliden. We streven ernaar om een inclusieve omgeving te bieden, zodat iedereen kan deelnemen en genieten van deze bijzondere ervaring. Als je specifieke toegankelijkheidsbehoeften hebt, laat het ons dan weten bij je reservering, zodat we extra ondersteuning kunnen bieden indien nodig.