Mama Retraite

 

mama moeder retraite zelfzorg ontspanning welzijn mentaal fysiek coach

Mama, het is tijd voor jou!

 

Ben jij een moeder die het graag goed wil doen waardoor je de lat (te) hoog legt voor jezelf en jezelf wegcijfert? Een moeder die daardoor altijd keihard haar best doet, die altijd 'aan' staat en die alles voor iedereen regelt? Ben jij ondertussen uitgeput en wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur om volledig te ontspannen zonder schuldgevoel? Dan heb ik iets speciaals voor jou: een unieke moederretraite waar jouw mentale én fysieke welzijn centraal staat.

 

Waarom een Mama retraite?

In ons drukke leven als moeders vergeten we vaak hoe belangrijk het is om zowel fysiek als mentaal voor onszelf te zorgen. De constante zorg voor anderen, het jongleren met talloze verantwoordelijkheden en de hectiek van het dagelijks leven kunnen tot gevolg hebben dat we onszelf opofferen en onze eigen behoeften uit het oog verliezen. Deze retraite is niet zomaar een uitje, maar is speciaal ontworpen om deze disbalans aan te pakken. Het biedt jou de gelegenheid om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen en te herstellen zodat je met vernieuwde energie terugkeert naar huis.

 

Wat kun je allemaal verwachten?

 

moeder retraite mama ontspanning welzijn coach sessies zelfzorg

Twee overnachtingen

in een comfortabele privékamer in een 3* hotel

*

Heerlijke maaltijden

2x 3-gangen diner met 2 drankjes, 1x lunch en 2x ontbijt

*

Drie groeps-coachingsessies

Boordevol met waardevolle inzichten

*

Één groeps-coachingsessie in de natuur

gericht op mindfulness

*

Één persoonlijke coachsessie van 1 uur

om dieper in te gaan op jouw specifieke behoeften

*

Één ontspanningsmassage van 1 uur 

om alle stress weg te laten smelten

*

En natuurlijk tijd om tot rust te komen, te wandelen in de prachtige natuur, te lezen of gewoon te genieten van je eigen gezelschap

*

Het resultaat? Onbetaalbaar.

 

Kleine groep voor maximale aandacht

Om een intieme en ondersteunende sfeer te garanderen, verwelkom ik slechts een kleine groep van maximaal 6 moeders. Dit zorgt ervoor dat je persoonlijke aandacht krijgt en een diepgaande connectie kunt maken met andere moeders die vergelijkbare uitdagingen ervaren.

 

coach retraite moeder mama rust balans energie persoonlijke groei zelfzorg

Het Programma

   Vrijdag: aankomst vanaf 15.00. Om 16.30u officiële opening waar we kennis maken met elkaar en bespreken welke doelen je hebt voor het weekend. Vanaf 18.00 is er diner en ’s avonds tussen 20.15-22.15 is de mogelijkheid om je individuele sessie* óf je ontspanningsmassage** in te plannen.

   Zaterdag: na het ontbijt heb je vrije tijd tot 10.30 waarna we een workshop van 1,5 uur hebben waar we kijken naar jouw waarden, jouw behoeften en jouw wensen. Na de lunch is er tussen 14.00 en 16.00 weer de mogelijkheid om je ontspanningsmassage óf je individuele sessie te plannen. Om 17.00 hebben we nog een mindfulness sessie in de natuur van 30-45 minuten waarna het tijd is voor het diner. ’S Avonds tussen 20.15-22.15 is de laatste mogelijkheid om je ontspanningsmassage óf je individuele sessie in te plannen.

   Zondag: na het ontbijt hebben we een afsluitende sessie van 1 uur om 10.00 waarin we doornemen hoe het weekend is geweest en wat je gaat doen om deze ontspanning vast te houden als je weer thuis komt. Om 11.00 is het weekend helaas weer afgelopen.

   Elke dag: de mogelijkheid om tijd voor jezelf te hebben, te ontspannen op je kamer of op een van de vele plekken in het hotel, te kletsen met de andere moeders, te genieten van de omgeving of naar de thermen van Soesterberg te gaan.

 

* In de individuele sessie mag jij bespreken wat je wilt; of dit nu gaat over zelfzorg, tijdsmanagement, hoe je met de ballen die je omhoog moet houden omgaat, je behoeften of dingen waar je tegen aanloopt, alles kan. Soms kan het lastig zijn om op dat moment te bedenken wat je wilt bespreken, dus kan het handig zijn om in de aanloop van de retraite alvast enkele vragen op te schrijven.

** Ter plekke stel je samen met de masseuse de ontspanningsmassage samen. Je hebt de keuze uit een combinatie van rug, armen, benen, gezicht, nek en schouders.

 

Praktische informatie

Data: 12 t/m 14 april 2024

Kosten: De prijs voor deze onvergetelijke moederretraite bedraagt €799,- inclusief BTW. LET OP: Dit is een pilotprijs, voor de opvolgende mamaretraites wordt een regulier bedrag gerekend! Dit tarief is inclusief alle activiteiten, maaltijden, accommodatie, massage en professionele begeleiding gedurende het hele weekend.

Locatie: Er is gekozen voor een mooie, rustgevende locatie gekozen om je volledig onder te dompelen in deze ervaring. Het Kontakt der Kontinenten ligt in de provincie Utrecht, is goed bereikbaar en ligt prachtig in de bossen.

Aanmelden: Meld je hier aan om je plek te reserveren. Vul het formulier in en ik zal je vervolgens via mail voorzien van verdere instructies voor betaling.

 

Is deze mama retraite wel iets voor mij?

Deze mama retraite is voor jou als je voelt dat je jezelf op de laatste plaats zet, als je je schuldig voelt als je aan jezelf denkt, of als je denkt dat je het je niet kunt veroorloven om even stil te staan.

Deze mama retraite is ook voor jou als je toe bent aan een moment voor jezelf. Een moment waar jij centraal staat, waar ruimte is fysieke en mentale ontspanning en waar jij even volledig ontzorgd wordt.

Deze mama retraite is niet zomaar een uitje. Het is een moment om de balans in je leven te herstellen. Want we verdienen allemaal ontspanning, balans en energie in een wereld die non-stop doordraait.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, absoluut. Je kunt de retraite ook in 3 termijnen betalen.

Ik weet niet of ik er tijd voor heb..

Wanneer heb jij voor het laatst echt tijd en ruimte voor jezelf gemaakt? Om even te ontspannen, om voor jezelf te zorgen of om op te laden? 

De vraag is hoe belangrijk jij het écht vindt dat jij ruimte maakt voor jezelf of vind je het niet erg als het blijft zoals het is? En daarnaast, wanneer zou je dan wel een keuze maken voor jezelf?

Ik weet niet of ik het financieel durf..

Dat begrijp ik en dit is ook geen klein bedrag. Ik kan niet in je portemonnee kijken, maar ik wil je alleen op je hart drukken dat je het waard bent om in te investeren. Jij en jouw welzijn mogen er zijn!

 

Extra informatie:

  • Ik adviseer je om comfortabele kleding en wandelschoenen mee te nemen, evenals persoonlijke items zoals een dagboek of notitieboek om je ervaringen vast te leggen.
  • Mocht je behoefte hebben aan extra ontspanning, dan is het mogelijk om voor een gereduceerd tarief van 35,- gebruik te maken van de Thermen Soesterberg op enkele minuten loopafstand van het hotel. 
  • Voor het gebruik van een 2-persoonskamer geldt een meerprijs van 20,- in totaal. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, kun je dit aangeven bij je reservering.

 

Aarzel niet om mij te bellen (0610101866) of te mailen naar info@krutercoaching als je vragen hebt of meer informatie wilt. Ik sta klaar om je te helpen en kan niet wachten om je te verwelkomen in een weekend vol zelfzorg, groei en verbinding. Kan jij ook niet wachten?