Extra's

 

Of je nu aan het begin staat van een coachingstraject bij mij, momenteel geen behoefte hebt aan coaching, of nog twijfelt, ik hecht er veel waarde aan om mijn kennis en ervaring met jou te delen. De oefeningen die ik graag met je deel, zijn methoden waar ik gedurende de afgelopen jaren intensief mee heb gewerkt en die hele positieve resultaten hebben opgeleverd. Deze oefeningen zijn helder gestructureerd, bevorderen inzicht en werken motiverend om de stappen te zetten die jou vooruit helpen.

 

Verder wil ik graag enkele boeken met je delen die voor mij persoonlijk van enorme waarde zijn geweest. Soms boden ze herkenning en soms boden ze nieuwe perspectieven die mijn kijk op zaken hebben verbreed. Daarnaast tref je ook links aan die niet alleen informatief zijn, maar ook op een duidelijke en inspirerende manier concepten binnen het moederschap bespreken.

 

Voel je vrij om een kijkje te nemen en weet dat ik altijd klaarsta om eventuele vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen, ongeacht welke fase je momenteel doorgaat!