Zelfzorg;

 Je weet dat het belangrijk is, maar waar haal je de tijd vandaan?

 

Tussen de luiers verschonen en de boodschappen door lijkt er nauwelijks ruimte te zijn voor jezelf. Je wilt er zijn voor je kindje, maar soms voelt het alsof je jezelf daarin verliest. Het rennen wordt vermoeiend, en de druk begint te wegen. Je vraagt je af: doe ik iets verkeerd? Ben ik de enige die zich zo voelt? Het lijkt alsof iedereen om je heen alles onder controle heeft, behalve jij...

Maar wat als ik je vertel dat je niet alleen bent? Dat er manieren zijn om het anders te doen, om jezelf niet te vergeten te midden van het moederschap?

 

Maar wat dan?

Ben je nieuwsgierig naar wetenschappelijke inzichten, maar wil je vooral praktische tips die je meteen kunt toepassen? Dan is onze 1-daagse iets voor jou!

 

"Thuis in control"

odz "Met mama gaat het lekker!"

 

Praktische informatie

Een dag vol waardevolle inzichten, praktische tips en herkenning. Maar ook: genieten, lekker eten en een ontspannen sfeer.

Wanneer: Wordt nader bepaald

Voor wie: Moeders van hun eerste kindje (0 – 2.5 jaar)


Wie begeleiden je?

Wij, Marloes Krüter en Marinda Schuiling, geloven heel sterk dat het niet de bedoeling is dat deze bijzondere fase in je leven zó voelt. En dat het ánders kan! We bundelen dan ook graag onze krachten. Mixen de wetenschappelijke kant met de praktische. Behartigen zowel het moeder-perspectief áls dat van je kindje.

Marloes is namelijk psycholoog en mamacoach. Met een berg aan wetenschappelijke kennis is zij er speciaal voor jóu als moeder. Want wie ben jij in het moederschap, in al je rollen die je te vervullen hebt? En is het schuldgevoel dat je ervaart wel eerlijk en vooral helpend? Marloes komt met haar nuchtere insteek echt naast je staan: juist omdat ze de start van het moederschap met al haar uitdagingen zelf ook heeft ervaren.

 

Marinda heeft een achtergrond in de pedagogiek en is er als professional organizer voor de praktische kant. Want hoe passen die adviezen dan daadwerkelijk in je dag? Hoe kun je het zo slim en samen mogelijk inrichten zodat er tijd is voor alles wat er moet én voor elkaar? Omdat Marinda smult van onderwerpen als ‘timemanagement’ en ‘organiseren’ en daarnaast pedagoog en moeder is past dit perfect samen in een programma voor moeders met een eerste kindje.

 


Wat neem je mee naar huis?

  • Een concreet actieplan voor je volgende (mama)dag: Je gaat naar huis met specifieke stappen en strategieën die je kunt implementeren in je dagelijkse routine. Dit omvat bijvoorbeeld een gestructureerd schema voor de dag, efficiënte huishoudelijke routines en doelen voor zelfzorg.
  • Een dieper begrip van jezelf als moeder: Door de interactieve sessies en gesprekken zul je in staat zijn om je eigen behoeften en grenzen beter te begrijpen. Dit zal je helpen om meer geduldig, zelfverzekerd en in balans te zijn in je rol als moeder.
  • Praktische tips voor tijdsbeheer: Je zult specifieke technieken en tools leren om je tijd effectief te beheren, zelfs met de constante zorg voor een jong kindje. Dit omvat bijvoorbeeld strategieën voor het plannen van activiteiten, prioriteren van taken en omgaan met onderbrekingen.
  • Een hernieuwde energie en motivatie: Door de positieve sfeer, het delen van ervaringen en de ondersteunende omgeving zul je naar huis gaan met een hernieuwde energie en motivatie. Je zult gemotiveerd zijn om veranderingen aan te brengen en jezelf beter te verzorgen.
  •  Een gevoel van vertrouwen en empowerment: Na afloop van de dag zul je meer vertrouwen hebben in je eigen capaciteiten als moeder. Je zult geloven dat je in staat bent om een gezonde balans te vinden tussen de zorg voor je kindje en het zorgen voor jezelf.

 

Kortom, deze dag zal je voorzien van praktische tools, inzichten en ondersteuning om je te helpen navigeren door het moederschap met meer vertrouwen, veerkracht en voldoening!

Early Mom prijs!

Thuis in Control odz "Met mama gaat het lekker!"

€ 82,50 € 63,50
Early Mom prijs!

Thuis in Control odz "Met mama gaat het lekker!"

€ 82,50 € 63,50

Een dag vol waarde, herkenning en concrete handvaten.
Maar ook: plezier, heerlijk eten en een prachtige omgeving.  

Annuleringsvoorwaarden

– Bij annulering tot 3 weken voor de gereserveerde datum worden geen kosten in rekening gebracht.

– Bij annulering tussen 3 weken en 1 week voor de gereserveerde datum wordt 50 % van je toegangskaartje in rekening gebracht.

– Bij annulering binnen 1 week voor de gereserveerde datum wordt 100 % van je toegangskaartje in rekening gebracht