Krüter Coaching | Dé Mama coach en psycholoog: Zeist

 

 

5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Zie hier de reviews op Google →

 

✓ Ervaren Coach en Psycholoog

✓ Geen wachttijd

✓ Gespecialiseerd in Moeders


stress mamacoach Zeist psycholoog moeder vermoeid moederschap mama geen wachtlijst

Ben je op zoek naar een psycholoog/coach in Zeist? Zoek niet verder!

 

Welkom bij Krüter Coaching. Mijn naam is Marloes Krüter en ik ben moeder, erkend NOBCO-coach en gediplomeerd psycholoog in Utrecht - zonder wachttijd! Met mijn praktijk richt ik mij op het coachen van moeders die zich uitgeput, onzeker en geleefd voelen, omdat ze het zo graag goed willen doen dat ze zichzelf wegcijferen. Moeders die altijd ‘aan’ staan, keihard hun best doen en toch het gevoel hebben tekort te schieten. Maar het kan anders. Ik sta voor een moederschap waarbij moeders ruimte en tijd maken voor zichzelf. Want je bent meer dan moeder, je bent een vrouw die óók moeder is.

 

Ben jij een moeder die een goede mama coach en psycholoog rondom Zeist zoekt, zonder maanden op een wachtlijst te hoeven staan? Zoek dan niet verder en klik op de knop hieronder voor een gratis kennismaking!

 

 

Waarom moeders?

Moeder worden en moeder zijn ís ingrijpend en je merkt dan ook dat je met momenten vastloopt. Veel (nieuwe) moeders worstelen dan ook met hun nieuwe identiteit als moeder, maar ook met de balans tussen je gezin, werk, je sociale leven en je eigen tijd. Met alle ballen die je omhoog houdt, de voortdurende stroom van gedachten, de draaikolk van emoties, de soms overweldigende vermoeidheid, de verantwoordelijkheden, verwachtingen, verplichtingen en de eindeloze lijst aan taken is het moederschap ook echt niet altijd een roze wolk. Het resultaat is dat moeders zich vaak geleefd voelen en te maken krijgen met gevoelens van angst, eenzaamheid, stress, spanning en onzekerheid.

 

Wanneer je met mij samenwerkt, word je bewust van je behoeften en doelen, krijg je grip op je energieniveaus, leer je effectiever met tijd om te gaan, leer je ruimte te maken voor zelfzorg en ontwikkel je een positief zelfbeeld, waardoor jij weer de grip op je leven terugkrijgt.

 

Na mijn begeleiding ervaar je rust, balans en zelfvertrouwen en dat levert je ontzettend veel op; meer energie, meer ruimte voor jezelf en meer plezier. Jij krijgt weer de regie terug over je tijd, jezelf en je leven. 

 

Waarom zijn er bij Krüter Coaching geen wachtlijsten?

Aangezien het – zeker in en rondom Utrecht – lastig kan zijn om snel aan de slag te gaan met je coachvraag of hulpvraag, streef ik ernaar om geen onnodig lange coaching of behandeling aan te bieden. Ik leg de focus op het behalen van concrete doelen in trajecten van vijf tot acht gesprekken, zodat mijn klanten snel resultaat gaan zien. Hierdoor kan ik efficiënt te werk gaan en de wachttijd tot een minimum beperken: de in- en uitstroom van klanten gaat een stuk sneller dan een grote coach- of behandelinstelling. Het gevolg? Geen wachtlijsten!

 

Psycholoog en coach in omgeving Zeist

Krüter Coaching is gevestigd in Utrecht, op fietsafstand van Zeist. Daarnaast is online behandeling/coaching ook mogelijk. Ben je dus op zoek naar een goede psycholoog en mama coach in de buurt van Zeist? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kijk op deze pagina voor mijn 1-op-1 trajecten of klik direct op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 


Gedrags- en ervaringsdeskundige

Naast dat ik zelf moeder ben, heb ik jarenlang volwassenen (en veel moeders) geholpen met allerlei vragen rondom psyche, welzijn en identiteit. Ik weet waar moeders tegenaan lopen, maar ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het onderzoeken en bijsturen van gedrag en negatieve/ belemmerende gedachten.

 

Psycholoog & coach

Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van het moederschap ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 

Gespecialiseerd in moeders

Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te ontwikkelen en een uniek werkboek te maken met informatie, oefeningen en opdrachten speciaal ontwikkeld voor moeders. Je kan op korte termijn al terecht!