Expert in het creëren van een balans, waardoor jij tijd neemt voor jezelf, meer energie krijgt, rust voelt en vol zelfvertrouwen komt te zitten.

Veelgestelde Vragen

 

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over mamacoaching, mijn werkwijze en tarieven en vergoedingen. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan vooral contact met mij op!

 

  Mamacoaching

   

  Wat is mamacoaching en hoe kan het mij als moeder helpen?

  Mamacoaching is een vorm van ondersteuning speciaal ontworpen voor moeders die zich overweldigd, gestrest of uitgeput voelen. Een mamacoach werkt met jou om balans te vinden tussen je moederschap en je persoonlijke leven. Ik help je bewuster te worden van jezelf, je behoeften en je geluk, zodat je beter in je vel kunt zitten en meer vrijheid en ontspanning kunt ervaren.

  Wat kan ik verwachten tijdens een mamacoachingssessie?

  Tijdens een mamacoachingssessie met mij kun je een ondersteunende en begripvolle omgeving verwachten. Ik luister, stel vragen en werk samen met jou aan het begrijpen van je uitdagingen en doelen. We stellen daarnaast samen een plan op om jouw doelen te behalen.

  Is mamacoaching alleen voor moeders met specifieke problemen, of kan elke moeder er baat bij hebben?

  Mamacoaching is er voor alle moeders, ongeacht de specifieke problemen waarmee je mee te maken hebt! Of je nu worstelt met stress, uitputting, zelfzorg, identiteitsvragen of andere uitdagingen, ik kan jou begeleiden. Ik bied verschillende trajecten aan om aan te sluiten bij jouw behoeften, of je nu een specifieke situatie wilt aanpakken of gewoon wilt werken aan een gezonde balans en welzijn.

  Werkwijze

   

  Hoe verloopt het Ontspannen Mama coachingstraject?

  Het Ontspannen Mama coachingstraject is speciaal ontwikkeld voor moeders die stress ervaren, zich mentaal uitgeput voelen en worstelen met de balans tussen moederschap en persoonlijk leven. Het traject bestaat uit 5 individuele sessies van ongeveer 60 minuten elk. Tijdens deze sessies zal ik met jou werken aan het begrijpen van je identiteit, waarden, behoeften en geluk, en hoe deze in evenwicht kunnen zijn met je rol als moeder.

  Wat is het verschil tussen het Ontspannen Mama traject en het Ontspannen Mama+ traject?

  Het Ontspannen Mama traject richt zich op het herstellen van de balans voor moeders die uitdagingen ervaren, zoals stress en uitputting. Het bestaat uit 5 sessies van ongeveer 60 minuten. Het Ontspannen Mama+ traject is ontwikkeld voor situaties waarin er meer complexe problemen spelen, zoals slecht slapende kinderen, partnerrelatieproblemen of mentale klachten die je moederrol beïnvloeden. Dit traject omvat 8 sessies van ongeveer 60 minuten en biedt extra aandacht, tijd en praktische oefeningen om met deze uitdagingen om te gaan.

  Wat kan ik verwachten nadat ik een coachingstraject heb afgerond?

  Na afronding van een coachingstraject bij mij zul je bewuster zijn van jezelf en je behoeften. Je zult in staat zijn om een gezonde balans te creëren tussen het moederschap en je persoonlijke leven, wat je meer grip, vrijheid, geluk en ontspanning zal brengen. Het doel is om minder te moeten en meer te willen, kunnen en mogen, waardoor je meer van jezelf geniet en minder stress ervaart. Het coachingstraject is bedoeld om blijvende positieve veranderingen in je leven te bevorderen.

  Is mamacoaching alleen persoonlijk of zijn er ook online opties beschikbaar?

  Mamacoaching kan persoonlijk, online of blended zijn, afhankelijk van jouw voorkeur en situatie. Ik bied daarom ook coachingssessies aan in verschillende vormen, waaronder op locatie in het Coachhuis Catharijneborch, al wandelend, maar ook online coaching via videogesprekken voor diegenen die de voorkeur geven aan de flexibiliteit van coaching vanuit huis. We bespreken samen welke optie het beste bij jou past en wat het meest geschikt is voor jouw behoeften en planning.

  Tarieven en Vergoedingen

   

  Wat zijn de tarieven voor de mamacoachingssessies bij Krüter Coaching?

  Het tarief varieert op basis van de gekozen trajectduur en inhoud. Daarom beginnen we met een intakegesprek waarin we je specifieke behoeften en doelen bespreken. Vervolgens wordt het coachingstraject afgestemd op jouw situatie en het tarief bepaald.

  Wordt mamacoaching vergoed door zorgverzekeringen?

  De vergoeding van mamacoaching door zorgverzekeringen kan variëren en is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Sommige verzekeraars bieden gedeeltelijke vergoeding voor coaching, maar het is belangrijk om dit met je eigen verzekeraar te controleren.

  Bied je flexibele betalingsmogelijkheden aan?

  Ja, absoluut. Financiële flexibiliteit is belangrijk. Het is mogelijk om te betalen in termijnen om ervoor te zorgen dat mijn (mama)coaching voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Tijdens het intakegesprek kun je jouw financiële situatie bespreken en kijken we samen welke betalingsregeling het beste bij jou past.